CC Slivnica

Carp Cup Slivnica 2012

Carp Cup Slivnica 2012 so se udeležili kraparji po srcu in duši in vsi znajo dobro loviti! Videti bi morali mrke obraze tekmovalcev, ki so potegnili številke od 11 navzgor. Zdravca je skoraj kap, ker je vedel, da gredo palice na cirkular, če ne bo med tremi (prvimi). Dvomim, da bi se to zares zgodilo, mogoče pa le?

Prva riba je bila ulovljena nekaj minut po začetku. Ni se še polegel odmev sirene, ki je naznanila začetek tekme, že je Jaunig pritekel po trasi in kričal: “Imam ga, krapa imam!!!” (hecam se, ni bilo tako) V nekaj minutah sta imela Jauniga 3 prijeme, žal se je ena riba odpela.

V prvih urah tekmovanja, je bilo še vse odprto. Tudi po prvem polčasu, ni bilo velike razlike v kilažah, vse je bilo mogoče obrniti na glavo s kakšno večjo ribo ali z nekaj manjšimi. Bolj ko se je bližal konec, bolj je bilo napeto. Na travniku se je bila prava bitka med tremi ekipami, ki so bile skoraj sosede. Videti bi morali, kako napeto je bilo nekaj minut pred koncem, vsi so komaj čakali signal, ki je pomenil konec tekme. Še v zadnjih sekundah je imelo nekaj ekip prijem in vsi so uspešno pripeljali krape do podmetalk. Super, to je bila tekma, ki si jo velja zapomniti!Vsi od prvega do zadnjega udeleženca CCS 2012 so kraparji po srcu in duši in vsi znajo dobro loviti! Videti bi morali mrke face, ki so potegnili številke od 11 navzgor. Zdravca je skoraj kap, ker je vedel, da gredo palice na cirkular, če ne bo med tremi (prvimi). Dvomim, da bi se to zares zgodilo, mogoče pa le?