NoviceRazno

Vabljeni k soustvarjanju portala Carpinslovenia.com

klub

Vabljeni k soustvarjanju portala Carpinslovenia.com

Portal Carpinslovenia.com smo pred dobrimi petimi leti (oktober 2008) ustvarili z željo po hitri vzpostavitvi prostora na spletu za izmenjavo izkušenj in informiranje ribičev o rekreacijskem in tekmovalnem krapolovu. Posledica hitrega razvoja, je bila zaprtost dotoka informacij – čeprav je portal dopuščal prosto nalaganje vsebin, fotografij, literature in dogodkov.

Z novim portalom bomo več pravic za ustvarjanje vsebine podelili vam – uporabnikom. Vsak zainteresiran bo lahko postal dopisnik ali urednik portala (oz. določene kategorije) in objavljal vsebino. Ker pa se kraparji ukvarjamo z marsičem, mora portal omogočati tudi širok spekter možnosti ustvarjanja oziroma objavljanja različnih vsebin, ki bodo smiselno dodane v različne kategorije.

Sam sem poleg ribolova tudi velik ljubitelj hišnih ljubljencev in rad napišem kaj o njihovem življenju, zato bi na portalu pisal tudi o njih. Večkrat grem na sprehod okoli katerega od jezer in napišem recenzijo videnega, objavim fotografije, večkrat napišem reportažo. Morda bi kdo delal intervjuje z ribiči, znanimi kraparji, predstavniki ribiških družin … Če bi bil član našega društva bi morda želel kraparje obvestiti o tej ali oni aktivnosti kluba itd.

Možnosti ustvarjanja je ogromno. Zavedamo se, da je v Sloveniji kar nekaj spletnih strani, kjer ljubitelji ribolova iščejo uporabne informacije in komunicirajo preko forumov, zato ne pričakujemo masovnega odziva. Vemo, da ste kreativni, imate ideje in da si boste vzeli nekaj minut med napornim delovnikom ali študijem in delili izkušnje s širšo javnostjo. Nobenega dvoma ni, da bo z vašo pomočjo portal Carpinslovenia.com postal še boljši.